Welkom bij RondOm Schoenen

RondOm Schoenen, onderdeel van de RondOm Lopen Groep, is een nieuw en zinvol initiatief dat is ontstaan vanuit loopprofessionals, waaronder podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers, dé experts op het gebied van voeten. Zij weten als geen ander dat het dragen van goede schoenen in veel gevallen de oplossing kan bieden voor bestaande klachten én nieuwe klachten kan helpen voorkomen. Veel mensen hebben moeite met het vinden van de juiste schoenen die voldoen aan bepaalde eisen die worden geadviseerd tijdens een afspraak met een behandelaar. Bovendien verdwijnen er steeds meer goede schoenwinkels en specialistische kennis uit de winkelstraten. RondOm Schoenen bestaat uit een webshop en winkels met een breed, modieus en zorgvuldig samengesteld assortiment, aanbevolen door podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers.

Dit is onze visie & missie

Waarom we dit doen

Wij geloven dat goed kunnen lopen essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Lopen is voor ons niet alleen een fysieke activiteit, maar een vrijheid waarmee je volop van het leven kunt genieten: gezellig bij vrienden op bezoek, een wandeling in het bos maken of met de kleinkinderen naar de speeltuin. Als we lopen, nemen we deel aan de maatschappij en blijven we meedoen.

Hoe we dit doen

Wij zetten ons dagelijks in om zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk lekkerder door het leven te laten lopen. Ook als je ‘moeilijke’ voeten hebt. Wij bieden kwalitatief écht goede comfortschoenen aan, aanbevolen door de podotherapeut en orthopedisch schoenmaker (dé experts op het gebied van voeten). Door onze nauwe samenwerking met professionals, beschikken we over een schat aan kennis en zijn schoenaanpassingen voor ons geen probleem..

Wat we doen

Onze loopprofessionals staan klaar om jou te helpen. In de winkel meten we altijd jouw voeten op. Ook kun je jouw voeten op meer dan 250+ locaties in Nederland laten opmeten bij RondOm Podotherapeuten. Op basis van deze meetgegevens vult de behandelaar voor jou een persoonlijk schoenadvies in op een schoenadvieskaart. Hiermee kun je terecht bij onze winkel en webshop en vind je snel de schoenen die écht geschikt zijn voor jou.

#hetlevenlooptlekkerder

“Samen maken we comfortabel lopen bereikbaar voor iedereen”

Ellen Nuijten | Algemeen Directeur

Marly van Gestel | Operationeel Directeur

Alles RondOm Schoenen

Ons assortiment is met zorg samengesteld, met aandacht voor kwaliteit, comfort, pasvorm, stijl én budget. Zo ben je verzekerd van schoenen die niet alleen goed voor uw voeten zijn, maar er ook nog eens goed uitzien.

Bij RondOm Schoenen begrijpen we dat het vinden van een paar schoenen niet alleen gaat om voorkeur van stijl, maar ook om kwaliteit, materiaal en prijs. maar het allerbelangrijkste is dat schoenen je goed passen. RondOm Schoenen biedt een compleet assortiment in comfortschoenen aan, aanbevolen door de podotherapeut en orthopedisch schoenmaker, dé experts op het gebied van voeten.

Elk paar voeten is uniek. Passen jouw voeten niet in een standaard schoen? Geen probleem. We bieden onze schoenen aan in verschillende breedtematen en teenhoogtes en met ruimte voor inlegzolen. Daarnaast bieden we ook schoenen aan voor mensen met diabetes of reuma.

Ons assortiment bestaat uit onder andere laarzen, instappers, klittenbandschoenen, outdoor schoenen, sandalen, slippers, sneakers en veterschoenen.

Aanbevolen door de podotherapeut & orthopedisch schoenmaker

Onze schoenenwinkel in Sittard is gevestigd binnen het expertisecentrum van Smeets Loopcomfort, gespecialiseerd in voeten, schoenen en bewegen. Elke loopprofessional is onderdeel van de RondOm Lopen Groep, waar o.a. podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en orthopedisch schoentechnologen van Smeets Loopcomfort werken. Door deze nauwe samenwerking hebben wij veel kennis in huis waardoor wij je zo goed mogelijk kunnen laten lopen. Deze experts beoordelen alle comfortschoenen die wij aanbieden op kwaliteit. Zo bieden wij alleen comfortschoenen aan die écht goed voor de voeten zijn! 

Schoenaanpassingen

Indien gewenst, kunnen onze orthopedisch behandelaren de nodige schoenaanpassingen uitvoeren op jouw aangekochte comfortschoenen. Denk bijvoorbeeld aan het oprekken van de schoenen en het verhogen van de hak. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Aanbevolen door podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers

Advies van loopprofessionals

Compleet aanbod comfortschoenen

Direct beschikbaar assortiment

Het door jouw behandelaar verstrekte advies is tevens online beschikbaar in jouw patiëntenportaal. Heb je hier nog geen toegang tot? Dan kan de behandelaar het advies ook per mail verzenden. In onze webshop vind je het voor jou geselecteerde aanbod terug, dat aan de door ons geadviseerde eigenschappen voldoet. Vanaf nu geen gedoe meer met het zoeken naar passende schoenen!

Aanpassingen, reparatie & onderhoud aan schoenen

Schoenaanpassingen en schoenreparaties zijn bij ons ook mogelijk. Wanneer er slechts een kleine aanpassing nodig is aan de schoenen, regelen wij dit direct voor je.

Indien gewenst, kunnen onze orthopedisch schoenmakers de nodige schoenaanpassingen uitvoeren op de door jou aangekochte comfortschoenen. Denk bijvoorbeeld aan het oprekken van de schoenen en het verhogen van de hak. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Natuurlijk kun je voor schoenreparaties en onderhoudsproducten ook bij RondOm Schoenen terecht.

Onze merken

logo-transparent-1
xsensible-logo
FinnComfort
hartjes
logo-durea-500×350
Waldlaufer_Logo_1
Schermafbeelding 2023-12-04 145945
Gijs-LOOGOO14

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details