Samen lopen we verder

RondOm Schoenen is onderdeel van de RondOm Lopen Groep, die bestaat uit verschillende bedrijven. Binnen de RondOm Lopen Groep (RLG) streven we met meer dan 350 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed door het leven laten lopen. Dit doen we door mensen te stimuleren om te gaan lopen, maar ook door ze zowel fysiek als mentaal de juiste ondersteuning te bieden die daarvoor nodig is.

Zodat het leven lekkerder loopt

“Goed door het leven lopen”, zowel letterlijk als figuurlijk, levert veel voordelen op, voor zowel het individu als voor de maatschappij. Op het gebied van gezondheid, welzijn, mobiliteit en duurzaamheid. We willen ervoor zorgen dat de ondersteuning die nodig is om mensen goed te laten lopen, voor alle mensen in Nederland bereikbaar is en/of blijft. Het zou wat ons betreft daarbij niet uit mogen maken wat je financiële status is, hoe je bent opgeleid, of welke taal je spreekt.

Actief in beweging

We bieden een uiteenlopend scala aan onderzoeken en behandelingen aan; allen gericht op mensen goed te laten lopen. We zijn actief binnen diverse domeinen, zoals de zorg, het sociaal domein en op de werkvloer. Denk aan activiteiten op het gebied van het voorkomen van vallen, preventieve screenings om blessures te voorkomen, organiseren van beweegactiviteiten, het aanbieden van leefstijltrajecten, het uitvoeren van (medische) voetverzorging, verkoop van schoenen of maken en leveren van loophulpmiddelen. De bedrijfszorg die we leveren richt zich op preventie, het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers, versterking van veerkracht en het zorgen voor snelle behandeling van klachten, indien nodig. We leveren zorg gefundeerd op uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek of door inzichten die zijn opgedaan vanuit de praktijk. Door big data te benutten worden we steeds slimmer en beter. En zetten we ons stapsgewijs en “straight to the point” in.

Samen lopen we verder

RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven, waaronder RondOm Schoenen. Het bevlogen team van professionals bestaat o.a. uit : allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, orthopedische (schoen)technologen, (GZ)psychologen, orthopedagogen, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers en zooltechnici welke worden ondersteunt door administratief-, secretarieel-, pr-, hr- en kwaliteitsmedewerkers. Het team van RondOm Lopen Groep breidt zich snel uit met nieuwe professionals, die weer andere inzichten en nieuwe kennis met zich meebrengen. Deze uitbreiding juichen we alleen maar toe. We geloven namelijk dat als we echt bereid zijn om naar elkaar te luisteren en we in verbinding met elkaar staan zonder schotten en zonder tegenstrijdige belangen, we samen het verschil kunnen maken én zullen maken.

Alle talenten binnen ons team worden gezien en benut. Als mensen in hun kracht staan ontstaat er veel energie. Dat ervaren we ook zo. Binnen diverse projectgroepen wordt er samengewerkt om doelen te bereiken, ook werken we veel samen met relevante (maatschappelijke) partners, waar we door geïnspireerd worden en waar we van kunnen leren. Op deze manier zijn we in staat om meer mensen te bereiken en kunnen we nog meer impact maken.

Het leven loopt lekkerder.

Zodat het leven lekkerder loopt

Lekker door het leven lopen draagt bij aan een gezond en gelukkig leven, letterlijk én figuurlijk. Lopen is voor ons niet alleen een fysieke activiteit, maar ook de vrijheid waarmee mensen volop kunnen genieten van het leven, kan werken en sporten. Kortom, kunnen meedoen in de maatschappij.

We helpen mensen op weg om lekkerder door het leven te lopen. We willen ervoor zorgen dat de fysieke en mentale ondersteuning die daarbij nodig is, voor alle mensen bereikbaar is en/of blijft. Het zou wat ons betreft daarbij niet uit mogen maken wat iemand zijn financiële status is, hoe iemand is opgeleid, of welke taal iemand spreekt. Dit doen we sinds 1978, helemaal op eigen kracht. Vaak doen we de dingen net even wat anders. Zonder investeerders en met hart voor de zorg. En daar zijn we trots op. 

Rondom jou

Wij bieden de ondersteuning die nodig is om mensen lekkerder te laten lopen en kiezen altijd voor passende, waardegedreven en slimme oplossingen. Georganiseerd op basis van behoeften en voorkeuren, gericht op jouw gezondheid. We helpen iedereen op weg. 

Samen lopen we verder 

RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven die met elkaar samenwerken. In totaal zetten meer dan 350 bevlogen (zorg)professionals zich elke dag in om het verschil te maken, waaronder podotherapeuten, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, bewegings- en gezondheidswetenschappers, (GZ)psychologen, orthopedagogen, medisch pedicures, echografisten, klinisch epidemiologen, orthopedische (schoen)technologen en onderwijsontwikkelaars. Wij zijn te vinden op meer dan 500 locaties in Nederland, met name in eerstelijns gezondheidscentra. Daarnaast werken we samen met relevante partners en zijn we actief binnen bedrijven, verschillende ziekenhuizen, op de sportvelden en in zelfstandige behandelklinieken. Door sterk met elkaar verbonden te zijn, elkaar te inspireren en van elkaar te leren, kunnen we de impact maken die ons hart sneller laat kloppen.

Samen lopen we verder dan alleen.

We doen de dingen soms net wat anders en dat werkt!

Er is geen sprake van betrokkenheid van externe investeerders. Ieder bedrijf draagt op zijn manier bij aan het resultaat van de hele groep en de mate waarin we onze doelen behalen. Het ontstaan van de groep kent zijn oorsprong binnen een kleine podotherapie praktijk in Leusden. We staan met de voeten in de klei en begrijpen goed wat (zorg)professionals nodig hebben om bevlogen aan het werk te gaan en voldaan weer naar huis. En dat maakt ons anders.

Wij zijn RondOm

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details