RondOm Lopen Groep

RondOm Schoenen is onderdeel van de RondOm Lopen Groep, die bestaat uit verschillende bedrijven en meer dan 350 professionals.

Zodat het leven lekkerder loopt

Lekker door het leven lopen draagt bij aan een gezond en gelukkig leven, letterlijk én figuurlijk. Lopen is voor ons niet alleen een fysieke activiteit, maar ook de vrijheid waarmee mensen volop kunnen genieten van het leven, kan werken en sporten. Kortom, kunnen meedoen in de maatschappij.

We helpen mensen op weg om lekkerder door het leven te lopen. We willen ervoor zorgen dat de fysieke en mentale ondersteuning die daarbij nodig is, voor alle mensen bereikbaar is en/of blijft. Het zou wat ons betreft daarbij niet uit mogen maken wat iemand zijn financiële status is, hoe iemand is opgeleid, of welke taal iemand spreekt. Dit doen we sinds 1978, helemaal op eigen kracht. Vaak doen we de dingen net even wat anders. Zonder investeerders en met hart voor de zorg. En daar zijn we trots op. 

Rondom de mens

Wij bieden de ondersteuning die nodig is om mensen lekkerder te laten lopen en kiezen altijd voor passende, waardegedreven en slimme oplossingen. Georganiseerd op basis van behoeften en voorkeuren, gericht op uw gezondheid. We helpen iedereen op weg. 

Samen lopen we verder 

RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven die met elkaar samenwerken. In totaal zetten meer dan 350 bevlogen (zorg)professionals zich elke dag in om het verschil te maken, waaronder podotherapeuten, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, bewegings- en gezondheidswetenschappers, (GZ)psychologen, orthopedagogen, medisch pedicures, echografisten, klinisch epidemiologen, orthopedische (schoen)technologen en onderwijsontwikkelaars. Wij zijn te vinden op meer dan 500 locaties in Nederland, met name in eerstelijns gezondheidscentra. Daarnaast werken we samen met relevante partners en zijn we actief binnen bedrijven, verschillende ziekenhuizen, op de sportvelden en in zelfstandige behandelklinieken. Door sterk met elkaar verbonden te zijn, elkaar te inspireren en van elkaar te leren, kunnen we de impact maken die ons hart sneller laat kloppen. Samen lopen we verder dan alleen.

Wij zijn RondOm

We organiseren passende zorg volledig rondom de mens, op basis van zijn/haar behoeften en wensen. Met een bevlogen team van meer dan 350 professionals, werken we elke dag aan deze droom. Dit doen we sinds 1978, helemaal op eigen kracht. Zonder investeerders en met hart voor de zorg. En daar zijn we trots op.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details