Winkel RondOm Schoenen in Sittard.

De koffie staat klaar.

Liever winkelen in een fysieke winkel? Dat kan zeker! Je bent van harte welkom in onze schoenwinkel in Sittard. De koffie staat klaar! Onze loopprofessionals helpen jou graag met deskundig schoenadvies in het vinden van de perfect passende comfortschoenen. Ze letten daarbij op de vorm van je voeten, eventuele stands-afwijkingen en kunnen je adviseren over inlegzolen (indien nodig).

Ook aanpassingen aan schoenen zijn mogelijk. Is er slechts een kleine wijziging nodig? Dan regelen we dat meteen voor je. Bij RondOm Schoenen kun je ook terecht voor schoenreparaties en onderhoudsproducten. Parkeren kan gemakkelijk en gratis voor de deur.

Gratis inloopspreekuur met de podotherapeut in Sittard

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker door het leven loopt! Loes Donders, podotherapeut bij RondOm Podotherapeuten, helpt je daar graag bij en houdt daarom een gratis inloopspreekuur in onze schoenenwinkel in Sittard.

Heb je vragen over je voeten of onderbenen? Of ervaar je eventueel klachten? Kom dan tijdens dit spreekuur langs voor een vrijblijvende voetscreening. Aanmelden voor dit inloopspreekuur is niet nodig. 

Wanneer? Elke 2e woensdag van de maand van 15.00-16:00 uur. Het eerstvolgende inloopspreekuur staat gepland op: woensdag 10 juli om 15:00 uur.

Comfortabel lopen bereikbaar voor iedereen

Bij RondOm Schoenen bieden we voor iedereen kwalitatief goede schoenen die passen bij jouw individuele behoeften en voorkeuren, ongeacht jouw budget of leeftijd. Ook wanneer je moeilijke voeten hebt, of speciale behoeftes zoals Reuma en Diabetes. Op deze manier maken we comfortabel lopen bereikbaar voor iedereen. Door de ervaring en expertise die we in huis hebben, kunnen we iedereen voorzien van gepersonaliseerd schoenadvies en kunnen we zo de perfecte pasvorm vinden. In ons complete assortiment bieden we comfortschoenen met verschillende wijdtematen, breedtes en hoogtes aan. We helpen je graag om de perfecte passende comfortschoen te vinden die écht bij jouw voeten past.

Dit zijn een aantal van de topmerken binnen ons assortiment:

Xsensible, Solidus, Durea, Finn Comfort, Hartjes, GIJS, PiediNudi én meer! De schoenmodellen van deze merken zijn geschikt voor het inleggen van losse steunzolen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Onze merken

logo-transparent-1
xsensible-logo
FinnComfort
hartjes
logo-durea-500×350
Waldlaufer_Logo_1
Schermafbeelding 2023-12-04 145945
Gijs-LOOGOO14

Openingstijden:

Adres RondOm Schoenen

Lissabonlaan 10 | 6135 LE Sittard

bevestig binnen Smeets Loopcomfort | dichtbij Fortuna Sittard stadion | gratis parkeren en elektrisch laden

  • Jouw lopen is wat ons beweegt
  • Advies van loopprofessionals
  • Compleet aanbod in comfortschoenen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details